Tack för den här terminen!

Ni har bidragit med stort engagemang, på träningen och med allt runt omkring som berört oss enormt mycket. ❤

Nu har vi haft gradering och terminsavslutning och ses åter igen i aug-sept. Göteborgs kommun hyr bara ut lokalen från september i år. Vi börjar terminen 2 september i gamla lundenskolan.  Ev startar vi och tränar utomhus de första träningarna.

Vi kommer framöver endast hålla till i Lundenskolornas lokaler, Gamla Lundenskolan för barn, som vi varit i tidigare och i Nya Lundenskolans idrottshall sal A för vuxna på Torsdagar, på måndagar är vuxna i gamla Lundenskolans gymnastikhall som vanligt. Observera att träningen är ändrad till torsdagar istället för onsdagar.

Som vi sa på avslutningen kommer vi höra av oss för spontan-träning för den som är sugen på att spela lite.

Njut av sommaren, vi hörs!

Mimmi och Vado

Lämna ett svar