Tycker du att capoeira verkar vara en intressant träningsform men skulle önska lite mer information? Då har du kommit rätt! Capoeira är en annorlunda och rolig träningsform med en blandning av musik, dans, kamp, gemenskap och glädje. Önskar du att träna hela kroppen tillsammans med andra i grupp och samtidigt ha fantastisk kul så är Capoeira den rätta träningsformen för dig.

Vi har träningar som passar allas behov då vi erbjuder capoeiraträning för såväl barn som vuxna, nybörjare och för den lite mer erfarna. Vi tränar två dagar i veckan i gamla Lundenskolan gymnastiksal i Göteborg. Gruppens tränare heter Professor Vado Machado och han kommer från capoeirans hemland Brasilien och har många års erfarenhet av capoeira som träningsform och allt som hör där till. Du är självklart varmt välkommen att komma och prova att träna gratis första gången för att se om det är någonting för dig så tveka inte, du kommer älska det!

Klicka dig gärna runt på vår hemsida för att få inspiration och lära dig mer om vår grupp, kända mästare och capoeirans historia. Vi har även ett galleri med bilder från träningar och event som du kan titta på. Capoeira Sul  da Bahia finns på flera platser i världen och mer information om vart finner du på den brasilianska gruppens hemsida: http://www.capoeirasuldabahia.com.br/

Nedan finner du träningstider:

Måndagar

18:00 – 19:00 Barn
19:00 – 20:00 Ungdomar & vuxna

Torsdagar

17:30 – 18:30 Barn
19:00 – 20:00 Ungdomar & vuxna

Här är några bilder från Capoeira Sul da Bahias populära barngrupp. Gruppen består av barn i alla åldrar och ibland stannar vissa kvar för att träna extra med vuxengruppen! Du och/eller dina barn är varmt välkomna att komma och träna första gången gratis med Capoeira Sul da Bahia. Och räkna med mycket träningsvärk!